Waarom overstappen op een creditsysteem? 

Dankzij het creditsysteem kunnen we verschillende prijzen voor documenten hanteren en kunnen we onze abonnee’s maatwerk bieden.

Kan ik als Hugo abonnee nog steeds documenten maken en downloaden?

Ja, gedurende jouw abonnementsperiode kun je gewoon documenten maken en downloaden. Daarna geldt het creditsmodel ook voor jou, maar het aantal credits dat bij een jaarabonnement hoort verdubbelen we voor ieder jaar dat al je Hugo abonnee bij ons bent. Ben je bijvoorbeeld 3 jaar VraagHugo abonnee, dan worden de credits van jouw jaarabonnement nog 3 jaar lang verdubbeld. 

Kan ik als Hugo klant ook maatwerk laten uitvoeren? 

Je kunt als Hugo klant in principe alleen maatwerk laten uitvoeren tegen betaling van credits. Je kunt deze credits kopen als pluspakket bij je Hugo abonnement.

Wat gebeurt er als ik mijn Hugo abonnement opzeg en later besluit om Hugo Jaarabonnement te nemen?

Wanneer je besluit om je Hugo abonnement te beëindigen en later een Hugo Jaarabonnement neemt vervalt je recht op verdubbeling van het aantal credits per jaar dat je Hugo abonnee geweest bent.  

Hoe werkt het creditsysteem nadat mijn abonnement is omgezet in een Jaarabonnement?

Je krijgt ieder jaar een vast aantal credits welke je kunt inzetten om documenten mee te maken en te downloaden. Je kunt de credits ook inzetten voor maatwerk. Credits zijn 24 maanden geldig en worden pas afgeschreven nadat je jouw document gecontroleerd hebt en op de knop ‘Koop document’ gedrukt hebt. Wanneer je credits inzet voor maatwerk maken we eerst een tijdsinschatting van het te verrichten maatwerk en doen we een aanbieding van een aantal credits dat we in rekening zullen brengen voor het maatwerk. Na je akkoord gaat de advocaat voor je aan de slag, leveren we het werk op en schrijven we de afgesproken credits af. 

Hoeveel credits bevat een Jaarabonnement? 

Een jaarabonnement bevat 250 credits. Het aantal credits dat bij een jaarabonnement hoort verdubbelen we voor ieder jaar dat al je Hugo abonnee bij ons bent. Ben je bijvoorbeeld 3 jaar VraagHugo abonnee, dan worden de credits van jouw jaarabonnement nog 3 jaar lang verdubbeld. 

Hoe lang zijn credits geldig?

Je hebt 24 maanden de tijd om credits te gebruiken. 

Wat doe ik wanneer mijn credits op zijn? 

Wanneer je credits op zijn kun je pluspakketten kopen.

Wat is een pluspakket?

Pluspakketten bevatten extra credits voor bij je abonnement die je in kunt zetten voor maatwerk en het kopen van documenten. 

Heeft u het antwoord gevonden?