Krijg ik de kans mijn document te controleren voordat ik betaal?
Je krijgt altijd de kans het document te controleren voordat je het koopt. Wil je ook na aankoop nog wijzigingen maken? Geen probleem. Kijk hier hoe dat moet.

Ontvang ik een factuur?
In jouw MijnHugo omgeving vind je al je facturen terug. We sturen deze tevens per mail nadat je betaald hebt.

Wie is Hugo?
Onze merknaam is een verwijzing naar Hugo de Groot, de rechtsgeleerde die in de 17e eeuw de basis legde voor het ‘volkenrecht’. Ons icoon symboliseert een andere Hugo. De hedendaagse adviseur. De slimste jongen van de klas, de allesweter, aan wie jij alles mag vragen.

Wat krijg ik bij een onbeperkt abonnement?
Je krijgt toegang tot alle documenten van VraagHugo. Dus ook toekomstige documenten. Daarnaast houden we je op de hoogte van wetswijzigingen. Wanneer deze van toepassing zijn op één van de door jou gemaakte documenten geven we je een nieuwe versie en vertellen we je wat je moet doen om aan wet en regelgeving te voldoen.

Wat kost VraagHugo?
We geloven in een eenvoudig betaalmodel. Daarom hanteren we een prijs voor al onze documenten. Een enkel document kost €79. Verwacht je meerdere documenten per jaar te maken? Dan is het voordeliger om een abonnement te nemen. Je krijgt dan toegang tot ons volledige, groeiende aanbodvoor €149 per jaar. Heb je tijdens het maken van documenten vragen, dan kun je altijd even met ons contact opnemen via de chatfunctie aan de rechterkant van je scherm. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Prijzen zijn exclusief BTW. 

Zijn aanpassingen mogelijk?
Uiteraard! Je kunt nadat je het document hebt afgerond weer terug door linksboven op 'document wijzigen' te klikken. Je kunt dan de vragen nog een keer doorlopen en andere keuzes maken. Wanneer je een specifieke clausule wilt toevoegen die niet in de vragen voorkomt, kun je ervoor kiezen om het Word document te downloaden. Je kunt dan in het Word document alle aanpassingen doorvoeren die je wilt.  
Let wel op

Het document is opgesteld op basis van jouw antwoorden op de gestelde vragen. Je moet zelf controleren of het document geschikt is voor jouw situatie. Dat geldt in het bijzonder wanneer je in dit document zelf wijzigingen aanbrengt.

Heeft u het antwoord gevonden?